Zubrovka
Zubrovka je orginální, silně aromatická vodka, nazlátlé barvy. Pochází z Polska, na etiketě se nachází obrázek zubra a uvnitř láhve je stéblo trávy tomkovice vonné. Podává se chlazená k masu, uzeninám a zvěřině.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zubrovka je orginální, silně aromatická vodka, nazlátlé barvy. Pochází z Polska, na etiketě se nachází obrázek zubra a uvnitř láhve je stéblo trávy tomkovice vonné. Podává se chlazená k masu, uzeninám a zvěřině.
Inulin je účinná prebiotická, dietní vláknina, vyrobená z kořenů čekanky. Vláknina obnovuje střevní… Číst dál
Jablkový křen (lidově vejmrda) je směs strouhaného křenu a jablek, které ostrost křenu trochu… Číst dál
Jablečný ocet se vyrábí fermentačním procesem, jeho výroba trvá asi měsíc. Vyrobit si jej můžeme… Číst dál
Jadel je pletený pařený ovčí nebo kravský sýr s vrstevnatou a vláknitou strukturou. Stejně jako… Číst dál
Jáhelník je tradiční staročeský jáhlový nákyp. Základem je oslazená jáhlová kaše, která je zapečená… Číst dál
Jáhly jsou loupaná zrna prosa, bezlepková potravinářská surovina. Hodí se na přípravu jáhelných… Číst dál
Beefsteak je pokrm, který se připravuje výhradně ze střední části dobře vyzrálé hovězí svíčkové.… Číst dál
Bouillabaisse je francouzská polévka z místních ryb a mořských plodů. Musí obsahovat nejméně 3… Číst dál
Carpaccio je naložené hovězí maso, případně tuňák nebo losos. Maso je nakrájené na plátky silné… Číst dál
Catering je specifická služba, nejčastěji gastronomická, při které si zákazník objedná veškeré… Číst dál
Celestýnské nudle patří mezi tradiční rakouské zavářky do polévky a své příznivce si našly i v… Číst dál
Čočka jedlá je jednoletá rostlina dlouhého dne. U nás se moc nepěstuje, dováží se k nám hlavně z… Číst dál
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Co jsou dvojctihodné koláče: Připravují se na svatby a slavnostní příležitosti