Tipy na každý den
Dnešní tip pro vás – úterý 30. 4. 2024
Pokud máte rádi luštěniny, ale někdy nemáte čas na jejich delší vaření, můžete použít i fazole v konzervě. Dnes je v nabídce recept na jednu polévku. A k této polévce bych zvolila kedlubnové zelí s dušeným vepřovým masem. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborové noky.
Článek v magazínu Lahodný bílý chřest s šunkou a bolzanskou omáčkou. Tradiční recept ze severní Itálie si zamiluje každý gurmet
Článek v magazínu Jak netradičně využít čerstvé kopřivy: Připravte si třeba osvěžující limonádu plnou vitaminů
Článek v magazínu Pečeme s Ivou: Usmažte si dokonale nadýchané langoše jako od stánku!
Dnešní tip pro vás – pondělí 29. 4. 2024
Pro začátek nového týdne je v nabídce polévka s cizrnou a zeleninou. Pokud byste potřebovali pokrm s jednoduchou přípravou, tak jistě jako hlavní chod zvolíte zapečené těstoviny. Je vhodné je pak doplnit zeleninovým salátem nebo nakládanými okurkami.
Článek v magazínu Hrníčkové knedlíky můžete mít připravené do pěti minut: Chutnají báječně a uvařit je dokáže i kuchařský amatér
Článek v magazínu Rebarborový crumble je snadný a rychlý. Stačí vylepšit drobenku o pár ingrediencí a šťavnatá sladkokyselá chuť moučníku vás dostane
Dnešní tip pro vás – neděle 28. 4. 2024
Dnes byste mohli uvařit kuřecí vývar z kuřecích hřbetů nebo celých skeletů. Pokud uvaříte větší množství, tak se dají vývary velice dobře zamrazit k pozdějšímu použití. A jako hlavní chod bych doporučila využít sezónu chřestu a připravit máslový kuřecí plátek. Nezapomeňte na moučník, věřím, že vám bude chutnat.
Článek v magazínu Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Článek v magazínu Dokonalé zeleninové řízky v těstíčku: Řízek z dýně, cibule nebo kedlubny skvěle nahradí drahé maso
Dnešní tip pro vás – sobota 27. 4. 2024
Přeji vám hezký víkend. Pokud ještě nevíte, co byste uvařili, tak i pro dnešní den je v nabídce několik receptů na pokrmy, z kterých si můžete vybrat. Polévku připravíte z bílého chřestu a k ní se budou hodit všechny nabízené pokrmy. Moučník je dnes nepečený, musí se ale nechat odležet, aby sušenky zvláčněly.
Článek v magazínu Jahodová panna cotta: Kromě tučné smetany stačí jen pár ingrediecí, nejdůležitější je ale dostatečně dlouhé chlazení
Článek v magazínu Upekli jsme rebarborový koláč podle 100 let starého receptu od „Sandtnerky“: Starý návod slavné kuchařky skvěle funguje dodnes
Dnešní tip pro vás – pátek 26. 4. 2024
Dnes je v nabídce polévka se zeleninou a vaječnými nočky. K této polévce se jako hlavní chod budou moc dobře hodit zapečené brambory s uzeným masem a sýrem. Pokrm bych ještě doplnila zeleninovým salátem. Ale možná, že z dnešní nabídky dostanete chuť na něco jiného.
Článek v magazínu Rákócziho řezy: Jednoduchý křehký koláč s tvarohem a marmeládou krásně dozdobí sněhová mřížka
Článek v magazínu Dušený špenát může být pochoutkou: Stačí přidat správné množství česneku a cibule a dochutit slaninou
Dnešní tip pro vás – čtvrtek 25. 4. 2024
Pro dnešní den jsem pro vás vybrala pórkovou polévku s jednoduchou přípravou. A k této polévce se bude ponejvíce hodit marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory. Pokrm bych ještě doplnila zeleninou. Jako sladkou tečku nakonec můžete připravit piškotovou roládu plněnou třeba jen marmeládou, ale můžete použít i nějaký oblíbený krém. Napište nám pak pod recept komentář, jak se vám podařila.
Článek v magazínu Jak připravit rychlou sýrovou omáčku k chřestu? Stačí jen pár ingrediencí a za půl hodiny to zvládne i kuchařský začátečník
Článek v magazínu Pečeme s Ivou: Upéct jednoduchý chléb je tak snadné! Zkuste to podle starého receptu babičky Elišky
Dnešní tip pro vás – středa 24. 4. 2024
Je mnoho druhů zeleninových polévek s různými obměnami, tak jsem pro vás opět vybrala jednu z nich. A jelikož už začala sezóna rebarbory, tak můžete připravit plněné kynuté knedlíky. Podávají se sypané cukrem, strouhaným tvrdým tvarohem a přelité zakysanou smetanou či jogurtem. Ale dle autora receptu je lze podávat i přelité rozpuštěným máslem a sypané skořicovým cukrem. Každý podává tak, jak má rád.
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 6 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Klobásy
Přidáno před 17 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 18 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět rychlých receptů z kuřecích prsou: Napíchněte je na špíz, zabalte do tortilly nebo připravte šťavnaté pikantní kari
Rychlé nekynuté minikoláčky: Voní máslem a rumem a vydrží krásně vláčné nejméně tři dny
Tyrolská polévka s preclíky se jí na přilepšenou během půstu. Dokonalou chuť jí dodá speciální sýr, vynikající je ale i z parmazánu