Recepty na rychlou, levnou, studenou, ale i luxusní večeři
Večeře je jídlo, na které je čas. Které je oslavou úspěšného dne a které má být vychutnáváno. U večeře se často schází rodina, randí u ní milenci, anebo se prostě doplňuje se oblíbeným televizním pořadem a sklenkou dobrého vína. Ideálně by měla být lehká a méně sladká, zvlášťě pro ty, kteří dbají na štíhlou linii. Ale určitě není na škodu si jednou za čas pořádně večer zahodovat! A to nejen na český způsob. Kulinářské výtvory šikovných domácích kuchařů vás mohou provázet celým světem.
Večeřete proto mezinárodně. Pokud jste milovníky Asie a lehké stravy, bude pro vás ideální japonské menu, a to jak studené (sushi), tak takové, které vás na večer hezky zahřeje (ramen). Pokud preferujete výrazné koření a smetanu, přijdete si na své díky indickým pokrmům. A chcete-li si zavzpomínat na vůni mořských plodů a olivového oleje, určitě se pusťte do dobrot ze středomořského pobřeží. A věřte si, kuchaři, i takové večeře uvařit dokážete! Dobrou chuť!
Související články
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 4 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Klobásy
Přidáno před 16 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 16 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Jak usmažit co nejtenčí palačinky? Roli hrají jak správná hustota těsta, tak způsob nalévání na pánev
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka
Sledování kulinářských trendů může být nebezpečné pro zdraví. Hrozí totiž, že dostanete FOODMO