Játrové knedlíčky patří mezi oblíbené polévkové zavářky. Jak na ně?
Vývar s játrovými knedlíčky, to je klasika, která nikdy nezestárne. Polévka s touto zavářkou se považuje za slavnostní začátek celého menu. Aby tomu tak ale skutečně bylo, je potřeba znát pár kuchařských fíglů, jak knedlíčky správně udělat, aby těsto nebylo moc řídké a knedlíčky se nerozvářely, nebo naopak moc tuhé a knedlíčky pak nebyly jako golfové míčky. Zkrátka, udělat skvělé chutné knedlíčky není jen tak. Proto nabízíme rady a tipy, jak na to plus ověřené čtenářské recepty, ze kterých si jistě vybere každý. Zkuste to s námi!
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 18 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Přečtěte si Zobrazit více
Univerzální rebarborová omáčka: Vanilka skvěle doplní sladkokyselou pikantní chuť. Ozvláštní nejen grilované maso nebo sýr, ale i zmrzlinu
Začíná rašit medvědí česnek! Kdy a kde ho sbírat a jak jej využít v kuchyni?
Josef Maršálek radí, jak na chorvatský dezert čupavce. Kostky z medového těsta s čokoládovou polevou si zamiluje každý