Drůbeží játra Monte Negro
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 061 kJ / 2 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,89 g |
Tuky | 251,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,90 g |
Sacharidy | 30,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já podávám s rýží na všechny možné způsoby, zde konkrétně se zeleninovou rýží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2010 22:11
6. 3. 2010 21:54
6. 3. 2010 21:36
6. 3. 2010 21:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 12 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 2 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 10 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 17 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pokrmy z drůbežích jater játra montenegro drůbeží játra recepty charakteristika pokrmu drůbeží játra na víně a slanině drůbeží játra na víně kuřecí játra montenegro charakteristika drubezich jater vepřové játra na slanině charakteristika chuti pokrmu z jater drůbeží játra na smetaně recept na drůbeží játra od maminy pokrmi z jater pokrmy z jater drůbeží játra na víně se slaninou pokrmy s drůbežích jater pokrmi z drůbežích játer pochotky z drůbežích jater pokrmy z drubezjch jater pokrmy z důbežích jater
Suroviny: játra drůbeží, víno červené, slanina anglická, cibule, česnek, olej, bobkový list, jalovec, pepř mletý, sůl
Drůbeží játra Monte Negro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRYl
4 názory