Šlehané biftečky z mletého masa
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 676 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,56 g |
Tuky | 57,88 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 445 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 17,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 1. 2022 11:50
terunka: Ale kdež. Co by to bylo za karboše, kdyby z nich nekapal omastek
21. 6. 2010 19:41
To neni spatna kombinace urcite to za zkousku stoji, proto jeden bod.
21. 6. 2010 15:11
Vypadá to dobře. Určitě vyzkouším
21. 6. 2010 13:26
21. 6. 2010 12:55
Syrové brambory jsem ještě nepřidávala, někdy zkusím
21. 6. 2010 12:43
Mňam.
Vypadá to pěkně, ale bude to tučné a plné oleje.
Lepší je nechat biftečky okapat po usmažení na papírovém ubrousku nebo upéct v troubě
Ale s kečupkem je to šmakiáda:)
Za studena mezi chlebík a hurá na výlet
Vypadá to pěkně, ale bude to tučné a plné oleje.
Lepší je nechat biftečky okapat po usmažení na papírovém ubrousku nebo upéct v troubě
Ale s kečupkem je to šmakiáda:)
Za studena mezi chlebík a hurá na výlet
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 15 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 48 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co patří do špaget carbonara? Nesmí chybět pancetta, parmezán a vejce
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: mleté bifteky pečené v troubě slehana sekaná s mleteho masa sekane biftečky mletý biftek bifteky z mletého masa ruské biftečky šlehané biftečky hovězí bifteky z mletého masa mleté dančí maso mleté maso recepty jelení mleté maso mleté maso šlehačka syrovy brambor do mleteho masa sekané hovězí biftečky bifteky z jeleního masa šlehané masové kuličky jelení mleté maso recepty hovězí biftek z mletého masa mletý hovězí biftek hovězí mleté bifteky
Suroviny: maso mleté, brambory, žloutek, sůl, pepř, majoránka, česnek, bílek, tuk na smažení
Šlehané biftečky z mletého masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zK6
6 názorů