Kuřecí plněná prsa s pepřovou omáčkou
Díky své jemné chuti nabízí kuřecí maso nepřeberné množství variant, jak ho můžeme připravit a čím dochutit. Kapsu z kuřecího prsa naplníme podušeným špenátem a kvalitní klobásou a servírujeme s pepřovou omáčkou a pečenými bramborami.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 398 kJ / 2 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 387,80 g |
Tuky | 44,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 4,55 g |
Sůl | 10,76 g |
Sacharidy | 13,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 2. 2013 17:50
10. 2. 2013 17:33
10. 2. 2013 17:27
28. 11. 2011 10:02
24. 11. 2011 16:23
24. 11. 2011 12:22
23. 11. 2011 21:13
23. 11. 2011 20:58
23. 11. 2011 20:56
23. 11. 2011 20:29
23. 11. 2011 18:45
23. 11. 2011 18:28
23. 11. 2011 18:24
23. 11. 2011 18:21
23. 11. 2011 18:14
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 9 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 12 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 37 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jak zahušťovat polévky a omáčky. Jíška je jednou z možností
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Tématické fráze: kureci maso s peprovou omackou kureci prsa na pepri steak s pepřovou omáčkou krůtí steak s pepřovou omáčkou kuřecí steak na pepři kuřecí maso na zeleném pepři kuřecí prsa s omáčkou steak s pepřovou omáčkou recept kuřecí prsa na zeleném pepři krůtí prsa s pepřovou omáčkou kuřeci na pepři kuře na pepři kuřecí steak s omáčkou kuře na zeleném pepři plněná kuřecí prsa kuře na zeleném pepři kureci na zelenem pepri krůtí prsa na pepři kuřecí maso na pepři kachni prsa s pepřovou omačkou
Suroviny: prsa kuřecí, špenát, čabajka, pepř mletý, sůl, koření na pečené kuře, pepř zelený sterilovaný, olej, máslo, mouka hladká, masox, smetana sladká
Kuřecí plněná prsa s pepřovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7rD
20 názorů