Teplý salát z hub s červenými a žlutými paprikami
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 626 kJ / 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,87 g |
Tuky | 1,37 g |
Vláknina | 8,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podávejte jako předkrm nebo lehké hlavní jídlo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2012 14:47
7. 1. 2012 21:47
7. 1. 2012 19:02
portobello-steakový krémový žampion
7. 1. 2012 18:52
7. 1. 2012 18:40
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 7 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 23 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: salát z hub teplý paprikový salat teplý předkrm z hub teply žampionový salát portobello salát žampionový salát s červenou paprikou teplé předkrmy z hub předkrmy z hub teplý paprikový salát recepty teplý paprikovy salát s houbami salát z hub a paprik jídla s četvenou a žlutou paprikou salát z hub a paprik recepty salát z hub papriky cibule žampionová paprikový salát paprikový salát teplý portobello mushroom předkrm z hub recept salát z hub a cibule recept teply salat z hub
Suroviny: houba hřib, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, ocet vinný, cibule červená, semínka piniová, směs zelených salátů
Teplý salát z hub s červenými a žlutými paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J73g
5 názorů