Marinované, pomalu pečené jehněčí
Jehněčí maso má sice svojí specifickou vůni a chuť, ale správná a poctivá příprava vám zaručí, že si na něm opravdu pochutnáte. Maso bude po upečení krásně šťavnaté, křehké a to díky dobře okořeněné marinádě.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 588 kJ / 2 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,34 g |
Tuky | 144,68 g |
Vláknina | 10,07 g |
Cholesterol | 936 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,66 g |
Sacharidy | 53,67 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2018 17:20
23. 12. 2016 17:02
2. 5. 2015 22:16
5. 4. 2015 18:51
31. 12. 2013 14:29
7. 1. 2013 19:20
7. 1. 2013 19:14
Spagetko, dekuji za odkaz..
7. 1. 2013 13:46
7. 1. 2013 13:36
7. 1. 2013 13:11
22. 12. 2012 13:40
20. 12. 2012 11:32
19. 12. 2012 20:58
Rebi, to jsi muj clovek, ja take nejradeji dlabu rukama..vic pak chutna..
19. 12. 2012 18:29
19. 12. 2012 18:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 12 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 7 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 15 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 22 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pečený jehněčí krk marinovane jehneci pečené jehněčí koleno pomalu pečené skopové jehneci pecene pečene jehněci jehněčí na ohni pomalu pečený jehněčí hřbet skopové maso pomalu pečeně naložené jehněčí vyborne jehněči pomalu pecena jehneci kyta pomalu pecene skopove maso jehneci recepty marinada na skopovy zebra pečené skopové dle vanka pečené skopové maso marináda marinování jehneciho pečené naložené jehněčí jnehneci marinovane
Suroviny: maso jehněčí, koření hřebíček, jalovec, skořice mletá, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, koriandr sušený, kardamom, med, omáčka teriaky, česnek, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř drcený
Marinované, pomalu pečené jehněčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXpX
22 názorů