Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 748 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,53 g |
Tuky | 41,31 g |
Vláknina | 69,70 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 66,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Recepty mlsných jazýčků
(autor neuveden)
Mám vyzkoušené a má to vskutku příznačný název.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2011 16:02
blanka: děkuji za chválu-potěšilaa dík za vyzkoušení
9. 12. 2011 20:19
Užasný recept, opravdu chutově vynikající,děkuji za inspiraci.. přidala jsem navíc kardamon a trochu chili papriček.. super.
9. 11. 2010 21:00
Skyppe, tak to se moc těšííím
8. 11. 2010 22:30
dnes jsem si to nasšel jelikož jsem dostal jehněčí kýtu a tak se do ní zítra pustím dám vědět jak to dopadlo
1. 2. 2009 15:04
Tejajo, to jsi mě tak potěšila, až se tu "tetelím" a kdybych měla špatnou náladu, jakože nemám, tak by se mi musela určitě hóóódně vylepšitDíky moc a fotečka nemá chybu, je pěknáa jestli je to kýta, nebo kotletka je úplně fuk, prostě to je to nejlepší a to je jehněčí.
1. 2. 2009 14:10
Bibinka, chutnalo Nebolo to síce prvé jedlo po diétke, ale je to skutočné výborné Jedinú zmenu, ktorú som urobila, bola v tvare mäsa, mala som jahňacie kotletky, tak som použila kotletky, nerezala som ich. Je to skutočne vynikajúce, ak by sa dalo, tak dám 10 bodíkov.
1. 2. 2009 11:43
Tejajo, už jsem napnutá, jak Vám bude chutnat,dej vědět a dobrou chuť
1. 2. 2009 11:01
Tak, koukám, že to dnes Terezka bude asi vařit, jsem na to zvědavá!!
14. 1. 2009 14:41
13. 1. 2009 22:44
Tejajo, než bych tam došla, tak bych dopadla jako ten Čech co odjel k vám a tam umrznul v jeskyni.Zdá se mi to nemožný...
13. 1. 2009 22:01
Tak príď moja k nám, urobím o jednu porciu viac
13. 1. 2009 21:53
Tejajo, to mám radost, že jsem Ti kápla do notya po té dietě budeš asi v sedmém nebi až to budeš baštit Apropo, nechceš mi kousek toho jehněčího poslatjó, kdyby to tak šlo jednoduše...
13. 1. 2009 21:50
Jani R, úplně to ten recept není (už jsem ho našla), ale jak tak koukám,tohle jídlo by mohl s přehledem a k tomu rýži, nebo brambory. Tak jo, klidně udělej i z hovězího masa, já taky vždycky nemám jehněčí.
13. 1. 2009 20:54
Biiiiibiiii Tak toto bude prvé jedlo po diéte, ktoré urobím. Jahňacie je v mrazáku. Ty si poklad
13. 1. 2009 20:44
Bibi, není to ten recept i pro diabetiky? Cos psala, že hledáš? Bylo by fajn, přidat pár dia "obědů", popřípadě večeří, ale dát tam tu kategorii. Však to může jíst i nediabetik, ne?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 32 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 26 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 34 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 40 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jelly cake je dezert se želatinou, ve které se skrývají různá tajemství
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: jehneci maso recepty recepty z lilku recepty s lilkem jehněčí nejlepší recept jehněčí recepty recept jehneci plicky jehněčí plíčka na smetaně jehneci lilek jehněčí plíčky na smetaně jehněčí plíčky maso s lilkem hovezi s lilkem plíčky na smetaně jehněčí tatarák z koňského masa maso s lilkem tatarák z jehněčího varime s lilkem lilek hovezi recepty na večeři s lilkem pličky z jehněčího masa
Suroviny: kýta jehněčí, česnek, celer, lilek, rajče, fazolky zelené, vývar hovězí, rozmarýn, majoránka, olej, sůl, pepř
Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYwr
15 názorů