Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Sbíhají se vám sliny na medovník, ale netroufáte si na něj? Jednodušší variantu podle našeho receptu zvládne každý, tak neváhejte a pusťte se do pečení. Příbuzní budou ohromení, budou žádat o přídavek. A jelikož budete mít upečený celý plech, dostane se na všechny.
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jiný medovník už dělat nebudu! Je opravdu fantastický!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 7. 2017 19:30
Dobrá a rychlá varianta
7. 11. 2015 22:36
hradska: těsto je spíše měkčí, ale po slepeni jednotlivých plátu a odlezeni ještě hezky zmekne :)
7. 11. 2015 21:05
Mohu se zeptat, ma byt testo po vychladnuti tvrde, nebo trosku mekke?
2. 12. 2014 17:51
petra: Je pravda, že je tužší, ale i tak se dá tenká vrstva udělat. Vždy se mi pak nerovnoměrnosti rozlily v troubě a nakonec byl plát hezky tenoučký.
2. 12. 2014 14:10
No tak na tento recept jsem se dost těšila, ale docela mě zklamal. Pouze první plát se podařilo "vylít" na plech, druhý už se musel rozmazávat, o třetím a čtvrtém nemluvě..opravdu nevím v čem je to lepší než těsto rozválet...ani udržované v teple neteče
4. 10. 2013 23:03
štěpánka: Salko se dává jako poslední přísada do krému - vychladlého.
4. 10. 2013 21:00
zdravím, prosím to Salko se vaří nebo co s ním
2. 9. 2013 14:56
veru.hol: To jsem moc ráda! nedám na něj dopustit!
2. 9. 2013 14:24
naprosto vynikající, nechala jsem ho dva dny uležet. Jen jsem dala o 10 dkg méně cukru do těsta. Příště bych dala ještě méně, ale o lžíci medu navíc, aby byl opravdu medový
23. 8. 2013 17:45
rebeka: Přesně tak!
23. 8. 2013 17:18
recept si ukládám, je to príma vychytávka... bez válení.. to můžu pak dělat já
23. 8. 2013 13:10
Lucie95:
23. 8. 2013 12:54
Těžší variantou jsem myslela těsto, které se musí vyválet. Snadnější si myslím, že je to v tom, že lité těsto ušetří čas
23. 8. 2013 12:06
Ja delam testo moji mamci jiz 40 let, ty jsi se zmodernizovala. Jinak tedy tento medovnik vypada dobre!
23. 8. 2013 11:57
Jitka
Týchto "Marleniek" je tu kopa, ale nechce sa mi študovať rozdiel. Keď som robila ja, tak som skĺbila dva recepty...
Týchto "Marleniek" je tu kopa, ale nechce sa mi študovať rozdiel. Keď som robila ja, tak som skĺbila dva recepty...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 6 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 39 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Med je výborné sladidlo a lze ho využít v mnohých moučnících i jiných pokrmech
Další recepty
Tématické fráze: fantasticky medovnik marlenka litý medovník na plech výborný krém do medovníku medovník originál recept na plech litý medovník fantastický medovník nejlepší medovník na plech recept na výborný medovník medovnik bez valeni rychlý medovník na plech marlenka bez valeni výborný medovník recept na originál medovníku královský medovník marlenka na plech domaci medovnik na plech medovnik recept krém do medovníku nejlepší recept na medovník vynikající medovník
Suroviny: máslo, med, vejce, cukr, mouka hladká, soda jedlá, mléko, mléko, krupice, cukr, máslo, salko, rum, ořechy mleté
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgoY
19 názorů