Pstruh s brynzou a koprem
Suroviny
Porce: 1 pstruh
Nutriční hodnoty
Energie | 31 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,15 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 11. 2013 14:09
rebeka: bylo to skvělé, rebi, fakt
1. 11. 2013 14:06
kam ty na ty nápady chodíš dovedu si představit brynzu + kopr... ale ještě tím nacpat pstroužkovi břicho, to čumím
asi dobrota, co
asi dobrota, co
31. 10. 2013 11:04
ZAJÍMAVÝ RECEPT
30. 10. 2013 16:41
Irule: Já taky
30. 10. 2013 12:10
pro ryby mám slabost
30. 10. 2013 10:28
tejaja: děkuji a zkus, pak dej vědět
30. 10. 2013 09:08
Jana Remkova: Pekný experiment Ja tam tej bryndze dám viac, napchám tomu pstruhovi brucho poriadne
30. 10. 2013 08:27
Mňáám mám dva pstruhy v mrazáku(což je žalostně málo, musím pověřit nákupčího, aby přivezl). A vůbec to není překombinované, ale krásně vyvážené
29. 10. 2013 22:57
Kopr dávám do bryndzové pomazánky, tak ještě musím přidat toho pstruha
29. 10. 2013 22:47
dzungila:
29. 10. 2013 22:39
Teda Jani, smekám před skvělým nápadem zkombinovat bryndzu a kopr. To musí být teda něco!
29. 10. 2013 21:08
Anna Kocikova: No vidíš. Já taky chtěla pomazánkové máslo, ale jaksi jsem na ně zapoměla ráno v Albertu a měla jsem jen brynzu a fakt nelituji
29. 10. 2013 21:04
Jani,pstroužek jako malovaný,hlavně na té poslední fotceJá ho někdy plním pomazánkovým máslem promíchaným s čerstvým koprem,ale s tou brynzou to bude delikatesa
29. 10. 2013 20:59
srettka: ty nezklameš Děkuji všem ostatním, fakt jsem nevěřila, že by se tenhle pstruh mohl někomu líbit
29. 10. 2013 18:54
Zajímavý recept na pstroužka
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 10 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 38 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 40 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Další recepty
Tématické fráze: pstruh kopr pstruh s bryndzou zajimave recepty z pstruha recept pstruh kopr pstruh recept kopr malovany pstruha recepty 29.10.2013
Suroviny: pstruh, brynza, kopr čerstvý, sůl, koření na ryby, kmín celý, máslo, citron
Pstruh s brynzou a koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1MgG
29 názorů