Poliš
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/polis/
Sladěnku dostanete ve zdravé výživě, povídání o ní a její úloze v těstě si můžete přečíst zde: http://www.pekarnomanie.cz/sladove-vytazky-sladenk...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 9. 2016 13:30
hadravovaa: netřeba se ztrácet, stačí dotaz hned dopíšu.
magdalenka: díky
magdalenka: díky
14. 9. 2016 13:21
hadravovaa: autorka to upraví, je spoľahlivá. Chybička sa stane.
14. 9. 2016 12:48
v postupu se mluví o droždí - to ale v surovinách není - ztrácím se
14. 9. 2016 10:03
spagetka: asi ano, přidám...i když - po těch letech se pečení s ní tak rozmohlo, že je dotazů čímdál méně. A to mě těší
14. 9. 2016 09:58
Dobrý recept, jen cat - navrhla bych ti, abys už automaticky přidávala do Poznámky, co je sladěnka, víš sama, co máš vždycky dotazů, co to je, kde se to dá koupit..... a ne každého napadne rozkliknout tvoje stránky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 56 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 59 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme za vás: Bramborový chleba, který kyne dva dny! Stojí ta chuť za to?
7 cukrářských rad, jak na dokonalý mazanec: Díky triku s vodou v troubě těsto nepopraská, pečicí papír zabrání připálení
Polotovary ve sladkém pečení: Stačí je naplnit, ozdobit a zákusky jsou hotové
Další recepty
Tématické fráze: poliš poliš na vodu co je polis poliš kvásek polis testo kvásek poliš nepřímé těsto polis z droždí poliš na na vodu způsoby vedení těst poliš pečivo recept poliše poliš z mouky poliš rohlíky recept polis pooliš jak se dela polis nazev krouceny rohlík poliš recept housky peceni polis
Suroviny: voda, mouka, sladěnka, droždí
Poliš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EVv0
5 názorů