Hovězí po čínsku s červeným zelím
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 306 kJ / 1 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,58 g |
Tuky | 58,55 g |
Vláknina | 14,22 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 42,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirovala jsem se trochu od Výbušné a trochu od Davida Kratochvíla. Díky oběma.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2010 13:00
6. 8. 2009 22:37
3. 7. 2009 09:32
3. 7. 2009 09:30
3. 7. 2009 09:04
3. 7. 2009 06:07
3. 7. 2009 00:06
Dělala jsem to v úterý a manžel dnes přišel, jestli bych to nenaložila znovu na zítra, že je to hovězí takové úplně jiné. Vždycky jsem dělala čínu jen z vepře nebo z kuřete. Ale má smůlu, sedím tady a před chvílí jsem vyndala další marmeládu z DP.
2. 7. 2009 23:59
2. 7. 2009 23:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 29 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 57 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Další recepty
Tématické fráze: hovězí nudličky po čínsku hovězí maso po čínsku hovězí maso se zelím hovězí po čínsku predni hovezi cina roštena po činsku čínská hovězí kližka recepty s červeným zelím hovězí plátky po čínsku vepř po čínsku hovezi mao maso po činsku ze zelim hovězí mao po čínsku maso se zelím po čínsku recepty hovězí maso se zelím sojové maso se zelím zeli po cinsku maso se zelím po čínsku hovezi zadni cina sojové maso s červeným zelím
Suroviny: maso hovězí, olej olivový, česnek, zelí hlávkové, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, pórek, omáčka sojová, olej olivový, šťáva citronová, koření kari, koření gyros, paprika sušená sladká, chilli, pepř
Hovězí po čínsku s červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZBg
9 názorů