Zdravá snídaně do skleničky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 333 kJ / 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,85 g |
Tuky | 19,95 g |
Vláknina | 12,06 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 59,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kombinace jsou de facto neomezené, dají se přidat oříšky, kokos nebo použít ovocný jogurt či třeba místo mléka džus nebo dokonce čaj. Já osobně nesladím, stačí mi sladké ovoce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2020 14:54
Eja57: Je to naprosto bez problémů. Mango dokonce ani nezhnědlo, ani se "neblemcalo" A přesně tak - člověku se s tím ráno nechce loupat
18. 2. 2020 21:19
Tento recept som minule čítala v jednej knihe a pozdával sa mi, keď človek niekde ide, je to dobré.
18. 2. 2020 21:02
Opravdu to mango rovnou před uležením v lednici? Já bych tam ovoce dala až ráno těsně před konzumací...teda fakt je, že ráno loupat mango Ale jako tip na snídani/svačinu s sebou ve skleničce
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 11 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 44 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: vločky ovesné, semínka chia, mléko, jogurt bílý, máslo arašídové, ovoce, cukr
Zdravá snídaně do skleničky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Xjn
3 názory