Mrkvová roláda s krémem a mandlemi
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 301 kJ / 2 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,47 g |
Tuky | 139,15 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 910 mg |
Sodík | 586 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 312,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 16 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 31 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mrkvový dort pro začátečníky: Vláčný voňavý moučník si zamilujete
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, skořice mletá, kypřící prášek, sůl, ořech muškátový, vejce, cukr krupice, olej, extrakt vanilkový, mrkev, hobliny, cukr moučkový, mascarpone, smetana zakysaná, cukr vanilkový
Mrkvová roláda s krémem a mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WMO4
0 názorů