Variace na čínu z vepřové plece
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 899 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,10 g |
Tuky | 23,41 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2021 08:58
"Variace na čínu z vepřové plece"
Lenka Škulinová:
Mně se líbí i Mišíkova Variace na renesanční téma leč tento rcp je sice také variace, ale na ČÍNU, tedy z čínské kuchyně by měl i vycházet, že
V komentu se oháníte rozumným člověkem, ale Homo sapiens jen trošku zběhlý ve vaření ví, že ČÍNA na rozpálené pánvi je otázka jednotek minut, v tomto případě zeleninu přidat jen co maso zbělá a celková tepelná úprava trvá do pěti minut
No a že je pak zelenina chrumkavá, tak to také patří k ČÍNĚ stejně jako to, že jídlo nemá pustit šťávu
Lenka Škulinová:
Mně se líbí i Mišíkova Variace na renesanční téma leč tento rcp je sice také variace, ale na ČÍNU, tedy z čínské kuchyně by měl i vycházet, že
V komentu se oháníte rozumným člověkem, ale Homo sapiens jen trošku zběhlý ve vaření ví, že ČÍNA na rozpálené pánvi je otázka jednotek minut, v tomto případě zeleninu přidat jen co maso zbělá a celková tepelná úprava trvá do pěti minut
No a že je pak zelenina chrumkavá, tak to také patří k ČÍNĚ stejně jako to, že jídlo nemá pustit šťávu
6. 4. 2021 23:18
casino: Napsala jsem tam délku na naložení a pak dokud maso není hotové, cca 20 minut, u většiny jiných receptů jsem ani nenašla čas a dobu. Opravdu není hezké zmiňovat "záměrně", to skutečně nedělám. ale děkuji za názor, myslím, že každý rozumný člověk pochopí 20 minut, ale dobré
6. 4. 2021 23:04
No, autorka rafinovaně nezmiňuje délku tepelné úpravy, která je pro poživatelnost tohoto jídla klíčová.
Mám tu cosi podobného, snad vám to bude ku prospěchu
https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch...
Mám tu cosi podobného, snad vám to bude ku prospěchu
https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 54 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 57 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, mrkev, pórek, škrob, omáčka sojová sladká, omáčka sojová, olej sezamový
Variace na čínu z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lBpV
3 názory