Pečený kroupový pilaf s houbami
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
6 az 8 porcí / 1 hrneček = 250 ml
Nutriční hodnoty
Energie | 9 061 kJ / 2 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,40 g |
Tuky | 72,15 g |
Vláknina | 55,85 g |
Cholesterol | 153 mg |
Sodík | 134 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 306,95 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2022 18:30
vypadá to na dobré "papání", už jsem vzala z mrazáku ty uvařené kroupy, co čekají na nějakou dobrou baštu u nás 3 ks lidiček , tak to snad zvládneme
13. 1. 2022 14:39
Olinka5555: Kroupy se nenamaci predem,a jsou opravdu mekke po te dobe peceni. Muze se pridavat trochu vody ,kdyz je potreba. Pro dva lidi je toho hodne. My jsme to meli 2 dny ,ale je to dobre.
13. 1. 2022 13:53
vypadá to výborně, ta kroupy se předem namáčí?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 22 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 13 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 22 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 28 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: máslo, olej, houby, cibule, cibulka zelená, mrkev, kroupy, maso hovězí, vývar kuřecí, voda, sůl, pepř
Pečený kroupový pilaf s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ErLW
3 názory