Marinované jablko s čerstvým kozím sýrem a plátkem špeku
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 700 kJ / 1 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,69 g |
Tuky | 88,64 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,08 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 1 hodinou
Citrusový džem
Přidáno před 4 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 36 minutami
Báječná jatýrka na slanině
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 1 hodinou
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 2 hodinami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 3 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Marmeláda z domácí pekárny: Poradíme vám, jak ji připravit téměř bez práce
Další recepty
Suroviny: jablko, sýr kozí, špek, šťáva citronová, olej olivový, med, tymián čerstvý, cibule, ořechy vlašské, sůl bylinková, pepř
Marinované jablko s čerstvým kozím sýrem a plátkem špeku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1xAV
0 názorů