Květákové karbanátky s Nivou
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 919 kJ / 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,27 g |
Tuky | 34,80 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 583 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,29 g |
Sacharidy | 46,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako vždy z vody ve které se vařil květák,dělám polévku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 1. 2023 20:18
Anna Kocikova: Moc a moc ti děkuji.
26. 1. 2023 20:00
Také jsem ještě do květákových karbošů Nivu nedávalaDěkuji za dobrý nápad a hezký recept
10. 11. 2022 13:27
Marie Svarcova: Moc děkuji.
10. 11. 2022 09:27
dobrý nápad, recept se mi líbí a foto také
9. 11. 2022 18:58
Niva obohatí každé jedlo, díky za tip, zatiaľ som ju do fašíriek nepridávala, ale napravím to.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 23 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 57 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Desatero častých otázek a odpovědí na téma květák a jeho zpracování. Recepty a nápady na přípravu nejlepších květákových jídel
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: květák, cibulka, sýr niva, vejce, strouhanka, sůl, pepř mletý, vejce, mléko, sůl, mouka hladká, strouhanka, olej
Květákové karbanátky s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJYOD
5 názorů