Květákové karbanátky s Nivou
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 919 kJ / 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,27 g |
Tuky | 34,80 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 583 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,29 g |
Sacharidy | 46,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako vždy z vody ve které se vařil květák,dělám polévku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 1. 2023 20:18
Anna Kocikova: Moc a moc ti děkuji.
26. 1. 2023 20:00
Také jsem ještě do květákových karbošů Nivu nedávalaDěkuji za dobrý nápad a hezký recept
10. 11. 2022 13:27
Marie Svarcova: Moc děkuji.
10. 11. 2022 09:27
dobrý nápad, recept se mi líbí a foto také
9. 11. 2022 18:58
Niva obohatí každé jedlo, díky za tip, zatiaľ som ju do fašíriek nepridávala, ale napravím to.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 35 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 37 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 48 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 50 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Desatero častých otázek a odpovědí na téma květák a jeho zpracování. Recepty a nápady na přípravu nejlepších květákových jídel
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: květák, cibulka, sýr niva, vejce, strouhanka, sůl, pepř mletý, vejce, mléko, sůl, mouka hladká, strouhanka, olej
Květákové karbanátky s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJYOD
5 názorů