Domácí vinná klobása
Kromě tradičního smaženého kapra nesmí při vánoční večeři na stole chybět vinná klobása, která je lehce nakyslá po víně. Příprava domácí klobásy je sice složitější, ale odměnou vám bude její vyvážená chuť.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 12 537 kJ / 2 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,20 g |
Tuky | 211,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 934 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 14,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vše je potřeba mít podchlazené, dílo nesmí přesáhnout 12°C.
Vína samozřejmě dejte dle chuti.
Sůl použijte kuchyňskou, ne dusitanovou (pragandu), nejde o "škodlivost", ale o to, že vinná klobása je šedivá.
Všem kteří tento recept připraví, přeji, ať vám chutná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 13 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 20 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 3 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 7 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 8 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 8 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 9 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 11 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Není nad domácí zabijačku. Jaké dobroty z vepřového masa a vnitřností si můžete připravit v bytových podmínkách?
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: bok vepřový, přední hovězí, plec vepřová, víno bílé suché, vejce, mléko, sůl, květ muškátový, pepř mletý
Domácí vinná klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28mL
0 názorů