Marinovaný Camembert z horkovzdušné fritézy
Milovníci smaženého sýra zbystřete! Můžete si s pomocí moderní techniky dopřát svoje oblíbené jídlo ve zdravější formě. Horkovzdušná fritéza připraví najednou sýr i brambory na přílohu a to bez zbytečného tuku.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 426 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,35 g |
Tuky | 11,32 g |
Vláknina | 4,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambory mi zbyly z předešlého dne.
Šťávu ze zázvoru dobře vymačkáme, když na jemném struhadle nastrouhaný kousek zázvoru protlačíme lisem na česnek.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 12. 2023 20:48
13. 12. 2023 23:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 6 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 9 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 37 minutami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 2 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 2 hodinami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 3 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Zapečený camembert je rychlá dobrota skoro bez práce. Videonávod vám ukáže postup
Další recepty
Suroviny: sýr camembert, brambory, olej, sůl, šťáva pomerančová, šťáva zázvorová, med, bylinky zelené, omáčka chilli sladká
Marinovaný Camembert z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlDk
2 názory