Segedínský guláš
Recept ještě nebyl hodnocenDušené vepřové maso na způsob perkeltu, do kterého je přidáno kysané zelí, má svůj původ v Maďarsku. Připravit velmi oblíbený segedínský guláš není složité, ani časově…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 472 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,20 g |
– nasycené | 0,77 g |
– nenasycené | 1,62 g |
–– mononenasycené | 1,36 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dušené vepřové maso na způsob perkeltu, do kterého je přidáno kysané zelí, má svůj původ v Maďarsku. Připravit velmi oblíbený segedínský guláš není složité, ani časově…
Křehké maso, které se bude rozplývat na jazyku, s pikantní chutí hořčice a jemnou smetanou. Jednoduchá příprava, druhý den dáte do pekáčku a do hodiny máte bohatý oběd…
Uvařte si k obědu nestárnoucí klasiku z vepřového masa s pořádnou dávkou hříbků. Houby spolu s cibulovým základem vytvoří naprosto dokonalou a silnou omáčku. Recept je…
Pokud máte rádi silné omáčky a výrazné chutě z jednoho hrnce, tak tohle je jistota, kterou potěšíte velké i malé strávníky. Šťavnaté masíčko chuťově skvěle doplňuje…
Rizoto nemusí být jen italské! Zkuste na přípravu jednodušší, finančně nenáročnou srbskou variantu rýžového pokrmu, která je nám Čechům o něco bližší. Vydatné jídlo s…
Řízek nemusí být jen klasický plátek masa obalený v trojobalu. Vyzkoušejte řízky po cikánsku - maso nakrájené na nudličky s cibulí a v pikantním těstíčku. Během chvilky…
Vepřové maso je výborné, přitom relativně levné. Budete-li toužit po něčem chuťově bohatém, připravte si plátky vepřového masa se žampionovou omáčkou podle našeho…
Šťavnaté kousky masa v lehce zahuštěné omáčce chutnají výborně s těstovinami nebo rýží. V jemně kořeněném pokrmu dobře vynikne chuť samotného masa i cibule, se kterou se…
Zatímco u víkendového oběda si rádi pochutnáte a máte většinou čas připravit složitější recept, v týdnu člověk hledá inspiraci v receptech, které jsou co nejrychlejší.…
Tradiční znojemskou omáčku s hovězím masem jistě znáte, ale už jste zkoušeli variantu s masem vepřovým? Příprava je podstatně rychlejší, ale chuť zůstává skvělá. Jako…
Vepřové maso můžete připravit asi na milion způsobů, ale ten základní je nejlepší. Vepřové kostky v omáčce je přesně to jídlo, u kterého si řeknete - tak jednoduché, a…
Velmi chutná večeře či oběd. Na tento recept použijeme oblíbené plátky vepřového masa okořeníme je steakovým kořením a zázvorem, který dodá příjemnou štiplavost. Pečeme…
Tento lahodný pokrm pocházející z Maďarska je už i u nás v Česku jako doma. Je to díky šťavnatému vepřovému masu, které získá šmrnc přidáním kyselkavého zelí. Spolu s…
Variací na guláš je zhruba tolik, kolik je kuchařek. Každá má ten svůj osvědčený recept, na který nedá dopustit. Občas je ale třeba zkoušet nové věci, proto doporučujeme…
Výborný tip na na přípravu vepřového masa v zeleninou odlehčené lehce pálivé omáčce. S rýží nebo bramborem bude tento pokrm určitě skvěle chutnat. Rychlost přípravy…
Křupavý bramborák naplněný masovou směsí se zeleninou úplně láká k zasednutí ke stolu. Přitom toto jídlo není z nejpracnějších. Můžete využít i zbylé pečené maso a…
Segedínský guláš tvoří základ maďarské kuchyně, ale i u nás se těší velké oblibě. Příjemně pikantní guláš s kysaným zelím, zjemněný zakysanou smetanou nebo šlehačkou…
Kdo dělá poctivý guláš, ten ví, že k němu patří pár důležitých bodů, které je potřeba hlídat. Náš guláš z vepřového masa si oblíbí každá hospodyňka. Všechny suroviny…
Zbylo vám vepřové maso a rádi byste ho zužitkovali? Připravte si masovou haši jako od babičky, ze zbytků se rázem stane velmi chutný pokrm. Masa musí ve směsi být více…
Přírodní řízek je připravený během pár minut a ať už potřebujete rychlý oběd nebo večeři, nikdy nezklame. Okořeněné plátky masa stačí z obou stran osmahnout a pak krátce…
Máte doma rádi omáčky, ale dochází vám nápady na jejich obměny? Tuto jednoduchou, rychlou a chutnou omáčku s kousky vepřového masa je možné servírovat s těstovinou nebo…
Chcete si připravit k obědu jídlo na asijský způsob? Vyzkoušejte toto marinované maso restované se zelím, paprikou a pórkem sypané dýňovými semínky a polité sójovou…
Jedno z nejdokonalejších jídel domácí kuchyně, u kterého si řeknete ,,a přitom taková blbost". V jednoduchosti je zkrátka síla, a to věděly už naše babičky. Pár…
Nudličky vepřového masa v pikantní marinádě stačí jen orestovat na cibulce se zeleninou a promíchat s uvařenými těstovinami. Na talíři můžete posypat troškou strouhaného…
Přidáno před 20 minutami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 20. 5. 2024 08:32
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
5 skvělých tipů na letní snídaně do 15 minut: Ovesná kaše do skleničky, smothie bowl nebo vejce se špenátem jsou teď hit
Křehké rohlíčky z kynutého těsta jsou vláčné a božsky chutnají. Stačí jeden trik s kváskem a připravené jsou během pár minut
Jarní detoxikace nejen pro ženy