Stehelčeveský závitek
Recept ještě nebyl hodnocenVejce na oleji osolíme a usmažíme. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme 2 lžičkami hořčice Vejce rozdělíme na dva díly a dáme je na potřené plátky. Z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vejce na oleji osolíme a usmažíme. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme 2 lžičkami hořčice Vejce rozdělíme na dva díly a dáme je na potřené plátky. Z…
Zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo, zelí nakrájíme na tenké nudličky. Do hrnce dáme na sádlo orestovat vločky, zeleninu a česnek. Přidáme papriku a na kolečka…
Nejdříve připravíme marinádu (česnek prolisujeme).Kuřecí prso rozpůlíme a nakrájíme na kostky, které vložíme do marinády, promícháme a dáme alespoň na hodinu odležet do…
Uzené maso nakrájíme na kostky a kapustu na proužky.Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme k ní maso a orestujeme.Zaprášíme uzenou paprikou, malinko…
Do většího hrnce dáme 1 lžíci sádla a orestujeme cibuli nasekanou nahrubo a kolečka mrkve.Přidáme ostatní očištěnou, nakrájenou zeleninu, pasty, promícháme a zalijeme…
Se začátkem léta nastává také období, co s cuketami. V tomto receptu přinášíme skvělý tip na jejich zpracování v muffiny. Můžete je podávat jako svěží večeři nebo jako…
Kompletní menu získáte, pokud budete postupovat podle našeho receptu. Smažená mořská štika s cibulovým pyré jako hlavní chod je delikátní. Při přípravě pyré zároveň…
Vývar přivedeme k varu, vložíme očistěné růžičky brokolice, přidáme papriku a vaříme cca 10 minut.Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, rozprostřeme uvařené a vychladé…
Kuře a nádivka, co jsou pečeny spolu, ale přitom každé zvlášť. Kuře je ochuceno máslem, česnekem a bylinkami. Nádivku pak upečeme zvlášť v pekáčku a snoubí se v ní chutě…
Přidáno před 32 minutami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Cibulová omáčka 5x jinak: Klasická M. D. Rettigové, ošizená bez vývaru, luxusní s jehněčím nebo ta podle Jamieho Olivera
Snadný chléb z droždí podle Josefa Maršálka: Výbornou chuť zajistí koření a pečivo skvěle doplní i petrželková pomazánka
Položit příbor rovnou na stůl je ta nejodpudivější varianta, říká Ladislav Špaček a radí, jak se bránit dalším hrůzám v restauracích