Čočková polévka s dýňovo-kokosovou smetanou
Recept ještě nebyl hodnocenČočku namočit přes noc do dostatečného množství vody a v lednici. Ve větším hrnci rozehřát olej a minutu na něm opékat zázvor, skořici, hřebíček a chilli (vcelku).…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 131 kJ / 31 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Čočku namočit přes noc do dostatečného množství vody a v lednici. Ve větším hrnci rozehřát olej a minutu na něm opékat zázvor, skořici, hřebíček a chilli (vcelku).…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Jak si v letadle objednat nejméně rizikové jídlo, které navíc dostanete mezi prvními? Jistí to asijská a bezmasá kuchyně, říká expertka
Na Bílou sobotu končí půst! Upečte mazance, nabarvěte vajíčka a vymeťte dům
Skromná kuchyně: Jak udělat z tvrdého chleba opět čerstvý a křupavý? Stačí voda a alobal!