Sladký hřích, kterému odolá jen málokdo: zákusek
Máte-li chuť na něco sladkého, není nic jednoduššího než zajít do cukrárny a koupit si zákusek. Cena zákusků ovšem stále roste, a tak není od věci si oblíbený zákusek zkusit připravit doma. Výroba zákusků bývá složitější, ale o to větší radost budete z hotové laskominy – pokud se povede, o čemž nepochybujeme – mít.
Typické české zákusky
Moderní doba s sebou přináší moderní zákusky, ale není nad českou klasiku. Když se řekne zákusek, většina z nás si nejspíš představí nadýchaný větrník nebo pořádně nacucaný punčák. A co teprve harlekýn nebo likérová špička... Už taky běžíte k plotně?
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 3 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Kousky kuřete obalené v nadýchaném pivním těstíčku jsou usmažené za chvíli a chutnají božsky
Medovníková roláda: Báječně vláčný a medem vonící moučník s karamelovým krémem se rozplývá na jazyku
Nové brambory v podzimní kuchyni: Skvělé jsou z popela, opečené na grilu nebo jako základ pro vídeňský bramborový salát