Hermelín v kuchyni 7x jinak. Nemusí zůstat jen u grilovaného či nakládaného. Jsou i další speciality
Hermelín je výrazně aromatický sýr, uvnitř krémový a pružný, ale na povrchu pevný a pokrytý bílou ušlechtilou plísní. Voní po žampionech a patří mezi nejoblíbenější sýry, které se podávají při slavnostních příležitostech.
Speciality z hermelínu
- Grilovaný hermelín
- Nakládaný hermelín I
- Bramborová pánev s hermelínem
- Cuketové karbanátky s hermelínem
- Žampionový salát s hermelínem a jarní cibulkou
- Pomazánka s restovaným pórkem, šunkou a hermelínem
- Hermelín v kuskusové krustě s rybízovou omáčkou
Hermelín v kuchyni
Hermelín v kuchyni využijeme na přípravu různých specialit, jejichž příprava je obvykle rychlá a snadná. Mezi nejoblíbenější patří smažený hermelín v trojobalu, grilovaný hermelín a nakládaný hermelín, který připravujeme především jako jedlý dárek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 2 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 5 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Jedlými dárky dáváte kromě něčeho dobrého i váš čas. Inspirujte se originálními recepty
Král sýrů vládne Česku od první světové. Hermelín je naše odpověď na francouzský camembert
Saláty podle Přemka Podlahy: V devadesátkách frčel těstovinový salát s kuřetem nebo hermelín v zelí
Komentáře