Skvělá chuť zeleniny v pomazánkách
Co si dnes namažeme?
Základem našeho každodenního jídelníčku je často chléb a jiné pečivo. Proto nás stále doprovází otázka, co si dnes namažeme. Samozřejmě často sáhneme po tom nejjednodušším, co si koupíme už hotové. Ale když máme více času, dopřejeme si rádi i různé pomazánky, na kterých si pochutnáme. Podzim, který nabízí bohaté množství čerstvé zeleniny, nás k tomu inspiruje. Zelenina je krásně barevná a plná zajímavých chutí, což v pomazánkách skvěle uplatníme. Ať už použijeme zeleninu z vlastní zahrady nebo z bohaté nabídky prodejců, máme z čeho vybírat.
Plodová zelenina v pomazánkách
Kořenová zelenina v pomazánkách
Listová zelenina v pomazánkách
Domácí pečení dalamánků
I pečivo si můžeme tentokrát připravit sami. Venku se ochlazuje a více času trávíme v kuchyni, proto je příjemné zkoušet něco nového. A s chutnou domácí pomazánkou to bude dvojnásobná pochoutka.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 5 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 8 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Komentáře