Kuchařka Jasous
- Bydliště
- Kladno
- Jméno
- Jana
- Povaha
- melancholik
- Osobnost
- optimista
- Stav
- ženatý/vdaná
- Počet dětí
- 1
- Vzdělání
- vysokoškolské
- Jazyky
- čeština, angličtina
- Poznámka
- Ráda vařím a mám ráda exotické chutě. Věnuji se této oblasti a vlastním e-shop. Nechci si dělat reklamu a z tohoto důvodu nezveřejňuji ani jeho název, ale představuji jen recepty.
- Datum registrace
- 8. 9. 2010
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Přečtěte si Zobrazit více
Jak a kdy správně odmrazit mrazák? Určitě v zimě. Nejdůležitější je totiž rychlost a správné uchování zmražených potravin
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Pasta a basta: Vařte těstoviny jako Ital a už nikdy nebude chtít jiné!