Brambory zapečené s okurkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 022 kJ / 1 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,39 g |
Tuky | 88,51 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 857 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,26 g |
Sacharidy | 87,97 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2010 15:29
Tak tohle je fantazie!!! Moc děkuju za recept. Nevím, zda je to tím, že jsem tam dala také koření Tsasiki, ale ty okurky v tom chutnají úplně jako nakládané, celkem zázrak Takže u nás velká spokojenost
9. 5. 2010 18:00
Jejda, tohle je mňamka už na pohled! Bod už letí.
9. 5. 2010 17:06
Reny2 neboj, aj tepelne spracovaná uhorka je výborná
9. 5. 2010 16:20
Ivanka ma pravdu vypada to bajecne,jen ty okurky bych zamenila za cuketu....okurka je lepsi cerstva na salaty,do tzaziku,pomazanek,ap.Tepelne bych se do ni nepustila...ale 1000 lidi....
9. 5. 2010 12:51
Zase niečo jednoduché a zaujímavéUhorky som ešte nevarila,ale vyzerá to dobre
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 14 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 17 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 45 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 51 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: zapecene brambory s okurkou brambory s okurkou zapékané okurky jídla z okurek brambory s okurkami zapečené brambory s okurkem zapečené brambory zapečené bambory zapekané brambory s okurkou zapékaná okurka zapečené brambory s okurek recept na tsasiki tsasiki přípravy e stránky zapeceny okurek recept okurka pokrm z okurky pokrmy z okurek zapeceny okurek recepty zapečené brambory s okurkou recept
Suroviny: okurka čerstvá, brambory, sýr tvrdý, cibule, jogurt, vejce, olej, pepř, česnek, sůl
Brambory zapečené s okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vv4B
5 názorů