MAT s postupem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 563 kJ / 4 915 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,56 g |
Tuky | 217,12 g |
Vláknina | 18,10 g |
Cholesterol | 1,83 g |
Sodík | 940 mg |
Sůl | 2,72 g |
Sacharidy | 613,57 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Našla jsem dnes úplně náhodou fotky na postup při výrobě mého Mata, tak třeba nikomu pomůžou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2010 16:01
MOC KRÁSNÝ DORTÍK+
11. 11. 2010 14:13
+15Bezva dortík
11. 11. 2010 13:50
Jak plyšový.Nádhera.
11. 11. 2010 10:58
Precizní práce, Mat jako živý .
11. 11. 2010 08:27
super dortík+1
11. 11. 2010 00:18
Kláro, klobouk dolů, je to moc hezké!! Já vždy velmi oceňuji lidičky, co tohle umí.
10. 11. 2010 22:35
To je teda úplně skvělé, ještě že už naše prostřední dcera spí, ta kdyby to viděla, jiný dort nechce. Takže ukládám, posílám bodík, děkuji za nápad a v červenci příští rok je mi úplně jasné, co budu péct
10. 11. 2010 22:29
krásný
10. 11. 2010 22:06
+1 mňam někdy skusím D
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 29 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: dort pat a mat s postupem dort recept postup při výrobě dortů výroba punčoviny pat a mat s postupem jak vyrobit pata a mata z marcipánu kupovaný marcipán obarvení marcipánu punčovina postava z marcipánu recept na výrobu marcipánu postup při výrobě marcipánu postavy z marcipánu postup dorty recepty pat a mat dort pat a mať z marcipanu postup vyroba pata a mata z marcipanu výroba dortů postupy dortů vyroba postav z marcipanu
Suroviny: vejce, cukr krystal, olej, mléko, mouka polohrubá, cukr vanilkový, prášek do pečiva, kůra citronová, máslo, mouka hladká, kakao, mléko, vejce, cukr moučkový, marcipán, korpus, máslo, kakao, rum, cukr moučkový, marmeláda
MAT s postupem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JQ0J
9 názorů