Rychlý medovník
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 622 kJ / 3 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,04 g |
Tuky | 65,62 g |
Vláknina | 10,25 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 3,60 g |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 603,14 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 11. 2011 12:20
Tak Kokosko....šup a přidej další super recepty...teď by se hodilo něco k Vánocům
8. 11. 2011 19:15
Šárko jsem rád že se ti recept zamlouvá i já mám tento medovník moc rád
8. 11. 2011 09:20
Tak jsem ho včera udělala a je opravdu vynikající. Kokosce díky za super recept. Dala jsem to do dortové formy. Šel krásně rozpůlit a nedrolí se. Těsto je krásně vláčné. Akorát jsem dala více medu a pekla cca 50 min na 150min.
7. 11. 2011 09:48
tak něco takového už dlouho hledámurčitě vyzkouším
7. 11. 2011 00:40
6. 11. 2011 18:02
Skusím
6. 11. 2011 17:31
Kokoska:děkuju..teď už rozumím a Šárka má dobrý nápad, dát to do dortové formy, zkusím to
6. 11. 2011 17:18
Super je ho udělat do kulaté dortové formy, rozpůlit a vyplnit krémem. Zbytkem krému potřít vrchní díl a posypat strouhanými ořechy. Salka většinou hodně zbyde, takže i po okrajích.
6. 11. 2011 16:43
+5
6. 11. 2011 16:28
je tam med a dost cukru,musí se to péct pomalu,aby nezčernal,ale jen zhnědldo 150°C zvětšuje objem,při 200°C hnědne
6. 11. 2011 16:15
Vypadá to moc dobře,vyzkouším
6. 11. 2011 15:46
6. 11. 2011 15:42
rebeka:rebi, autorka píše o zvětšení objemu a pak teplotu zvýšit, podle mě by se tedy tou vyšší teplotou asi objem nezvyšil, protože by se to zapeklo a asi by se to mohlo "sbrousit", ale to je jen můj názor podle popisu.
Jinak se mi to taky líbí
Jinak se mi to taky líbí
6. 11. 2011 15:40
recept se mi líbí a asi ho brzy upeču
jenom mi není jasné to pečení..napřed 150 st a pak přidat
já to většinou dělám naopak
ono to má nějaký spešl význam tady
jenom mi není jasné to pečení..napřed 150 st a pak přidat
já to většinou dělám naopak
ono to má nějaký spešl význam tady
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 4 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 7 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 17 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 20 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 45 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Tématické fráze: rychlý medovník rychlý medovník recept recept na rychlý medovník rychlí medovník na plech medovník na plech jednoduchý medovník na plech rychlí medovník rychlý medovník na plech medovník recept na plech korpus na medovník rychlý recept na medovník medovník rychlý medovník recept medovnik vánoční medovník na plech rychlomedovník recept medovník na plech recept na rychli medovnik medovník rychlý recept jednoduchý medovník
Suroviny: skořice mletá, vejce, mouka hladká, cukr krupice, olej, smetana kysaná, soda jedlá, med, mléko kondenzované, máslo, oříšky
Rychlý medovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V02M
14 názorů