Smraďochovy zelné závitky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 502 kJ / 1 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,91 g |
Tuky | 171,23 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 484 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,46 g |
Sacharidy | 7,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Solila jsem minimálně - tvarůžky jsou dost slané.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 2. 2012 19:11
21. 2. 2012 16:55
21. 2. 2012 16:52
21. 2. 2012 16:48
21. 2. 2012 16:46
21. 2. 2012 16:46
21. 2. 2012 16:41
21. 2. 2012 16:37
21. 2. 2012 16:14
21. 2. 2012 16:12
21. 2. 2012 16:09
21. 2. 2012 15:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 25 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 27 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 38 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 40 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Víte nebo nevíte? Aneb 12 užitečných rad pro správné želírování
Jak se dělá smrkový med. Mladé výhonky sbíráme brzy na jaře, med se uplatní především při nachlazení, ale i jako běžné sladidlo
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: zelné závitky zelny zavitky recept na zelné závitky zelný závin s tvaruzkama kapustové závitky s jáhly zelný závin zelne zavitky s tvaruzkama zelna s tvaruzkem kapustové závitky jak varit zelne zavitky
Suroviny: zelí bílé hlávkové, maso mleté, cibule, vejce, sýr tvarůžky kulaté, jáhly, slanina anglická, sůl, pepř, olej
Smraďochovy zelné závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQQo
12 názorů