Litý a kynutý ovocný koláč s mandlovou drobenkou
Suroviny
Porce: kulatá dortová forma (26cm)
Nutriční hodnoty
Energie | 23 236 kJ / 5 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,49 g |
Tuky | 204,52 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 229 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 809,97 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Byla chuť, tak jsem nahlédla do svého sešitu a bylo to - pekla jsem včera večer a na ráno zbyly jen 2 malé kousky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2012 08:41
21. 4. 2012 07:24
21. 4. 2012 00:43
Koláček je moc fajnový a bodík,jako vždy
20. 4. 2012 20:52
20. 4. 2012 20:25
Bibi - pidíci marodí?
20. 4. 2012 20:21
20. 4. 2012 20:19
20. 4. 2012 20:16
20. 4. 2012 20:15
20. 4. 2012 20:07
20. 4. 2012 20:04
20. 4. 2012 19:58
20. 4. 2012 19:48
20. 4. 2012 19:27
20. 4. 2012 19:19
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 34 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 36 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 47 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 49 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: litý koláč s ovocem a drobenkou litý koláč s drobenkou litý kynutý koláč s ovocem kynutý koláč s ovocem a drobenkou kynutý ovocný drobenkový koláč ovocný koláč s drobenkou mandlová drobenka litý kynutý koláč litý koláč s ovocem kynutý litý koláč s ovocem ovocný koláč s drobenkou z kynutého těsta kynutý ovocný koláč kynutý koláč s drobenkou a ovocem kynuté koláče s ovocem a drobenkou kynutý drobenkový koláč s ovocem kynutý koláč s ovocem kynutý koláč s drobenkou lity kolac s drbenkou litý koláč ovocný koláč ze sušeného droždí
Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, olej, vejce, droždí sušené, sůl, mléko, kompot broskvový, mouka hrubá, cukr krupice, máslo, mandle, mouka polohrubá
Litý a kynutý ovocný koláč s mandlovou drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqNE
22 názorů