Boršč pro lenochy
Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Energie | 4 487 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,16 g |
Tuky | 61,34 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 404 mg |
Sodík | 3,91 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 29,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 3. 2016 22:20
nevděční jste jak nevim co... ten recept je perfektní.
17. 1. 2013 13:39
Taky zde si dovolím přidat foto a plus!! Strašně jsem si pochutnala!! Díky moc za recept!
26. 10. 2012 21:25
Mě se to líbí
14. 10. 2012 20:36
Já taky nevidím problém, proč by se místo masa v kuse, nemohlo dát mleté? Určitě to bude stejně dobré a rychleji hotové
14. 10. 2012 20:31
Boršč se mi moc líbí, někdy to zkusím
14. 10. 2012 19:55
takhle to tedy chodí? myslela jsem, že jde o to nabídnout někomu, aby si uvařil dobrou polévku. ale tady se hodnotí, to jsem netušila, a dokonce názvy!! tak už víme že to není boršč, a už víme že není pro lenochy. OK, poučila jsem se a vyklízím pole
14. 10. 2012 19:54
Žába také plave a boršč to není
14. 10. 2012 19:43
Kdo tady nazýváte, že to s borščem nemá nic společného, velmi se mýlíte. Já byla již dvakrát na Ukrajině a Krymu a boršč je tam vše co plave a je v husté polévce. Takže i toto a s touto variantou jsem se tam setkala také. Boršč je tam třeba i bílý nebo hnědý. Do té doby jsem si myslela také, že musí být jen červený.zeruzaby
14. 10. 2012 19:41
K tomu by lenoch nevstal.
14. 10. 2012 18:01
klidně si tam přimyslete uvozovky.. až ochutnáte, uvidíte sami.
14. 10. 2012 17:53
Polévka bude dobrá, jen ji nenazývejte borščem, prosííím,
14. 10. 2012 17:48
Polievka bude určite výborná, ale s borščom to nemá nič spoločné.
14. 10. 2012 17:23
:yes recept se mi líbí.+.1. bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 32 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 34 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 45 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 47 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: čím zahustit boršč jak zahustit boršč boršč recept falesny borsc boršč v tlakovém hrnci čím zahustit bořč boršč s uzeninou svíčková pro lenochy boršč z tlakového hrnce boršč v papináku top recepty boršč recepty pro lenochy mrazeny borsc borsc v tlakový hrnec recept na boršč boršč recept rychly boršč s uzeninou top recept boršč domaci borsc s uzeninou recept na boršč s uzeninou
Suroviny: cibule, olej, klobása, řepa červená, směs zeleninová pod svíčkovou, maso mleté, zelí, bujón, bobkový list, pepř, koření nové koření
Boršč pro lenochy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EW1N
13 názorů