Vepřové srdce s mrkví a hráškem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 444 kJ / 823 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,55 g |
Tuky | 43,20 g |
Vláknina | 29,30 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 82,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
U nás moc chutná dušená mrkev, protože jsem měla vepřové srdce s kterým jsem jí ještě nedělala, tak mě napadlo to vyzkoušet a udělala jsem dobře, to srdíčko má moc lahodné maso!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 1. 2013 18:45
21. 1. 2013 18:05
21. 1. 2013 18:03
21. 1. 2013 17:44
21. 1. 2013 13:31
21. 1. 2013 13:14
19. 1. 2013 21:14
19. 1. 2013 20:52
19. 1. 2013 18:40
19. 1. 2013 18:34
19. 1. 2013 18:32
19. 1. 2013 18:23
19. 1. 2013 18:22
19. 1. 2013 18:21
pochutnala bych si
Já jen kupuji srdíčka ty nejmenší, kratší dobu se vaří
19. 1. 2013 18:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 14 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 17 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 27 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 30 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 55 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: vepřové s mrkví a hráškem vepřové srdce vepřové srdce recepty recept na vepřové srdce vepřové na mrkvi vepřové v mrkvi omáčka z vepřových srdcí pro ph dušené vepřové srdce srdce s mrkví jak dlouho se vari veprove srdce vepřové s mrkví dušené vepřové srdíčko vepřové v mrkvi s hráškem dušené vepřové s hráškem a mrkvi vepřové s hráškem a mrkví vepřové plátky s hráškem a mrkví smažené vepřové srdce vepřové na mrkví a hrasku vepřové na dušené mrkvi a hrášku vepřové platky na hrasku a mrkvi
Suroviny: srdce vepřové, mrkev, hrášek mražený, mouka hladká, med, cukr krystal, šťáva citronová, vývar, máslo, pepř, sůl
Vepřové srdce s mrkví a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ12
15 názorů