Laň na houbách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 533 kJ / 1 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,42 g |
Tuky | 49,47 g |
Vláknina | 6,48 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 27,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Koření na zvěřinu mám domácí od kamaráda, složení:česnek, kmín, šalvěj, nové koření, zázvor, tymián a jalovec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2017 19:59
29. 1. 2013 19:22
29. 1. 2013 19:16
Ty to máš jako vždy parádní,mňam+10
29. 1. 2013 15:08
28. 1. 2013 13:41
28. 1. 2013 10:21
28. 1. 2013 09:12
28. 1. 2013 09:10
28. 1. 2013 09:07
Než jsem toho tvého koloucha našla, byl tam, díky nezámému
Na body si nehraju, uznávám, že to potěší
vilem: děkuji za chválu, ale holky není můj recept nijak nehaní, to bylo pro některé reakce na recepty př.: ta smutná očička aj..
recepty a fotky rebeky jsou naprosto úžasné, já sama bych jí dala bod i za chleba se sádlem v jejím podání 100% krásně nafoceno a ke všem se chová mile, proto se nedivím, že ji mají rádi.
Všem děkuji za zájem o recept
27. 1. 2013 22:35
já ten svůj do podobných nedala.. prisámbačku
a bod ti přidám, protože tuším dobrotu nááramnou
vilem: já se omlouvám, že mi dávali body.. nevím, jestli jste žena či muž, ale já vám nějak vadím
ivulinka: děkuji
27. 1. 2013 22:16
Já jsem zvěřinu nikdy nejedla a ani moje nejbližší rodina a ani ji nikdy jíst nebudu, na důvod se mě ale neptej, to je můj názor a za ním si stojím
27. 1. 2013 21:43
27. 1. 2013 21:28
27. 1. 2013 20:53
27. 1. 2013 20:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 24 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 52 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 54 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Kynutí chlebového těsta v lednici zpomalí kvašení, zlepšuje chuť chleba a zabrání překynutí těsta
Další recepty
Tématické fráze: laň recepty laň laň recept recepty z lane maso z laně recept laň zvěřina lan recepty laň na houbach recepty lan maso z laně recepty zvěřina na houbách lani maso recept na laň recepty na laň recept na laní maso recept z laně zverina lan recepty maso z laně recepty zvěřina laň laní maso recepty
Suroviny: maso, cibulka, česnek, pepř, sůl, koření na zvěřinu, hříbky sušené, voda, olej, sádlo, mouka hladká
Laň na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQ6Y
24 názorů