Uhlířina zapečená s květákem
Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Energie | 7 010 kJ / 1 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,74 g |
Tuky | 44,54 g |
Vláknina | 16,95 g |
Cholesterol | 554 mg |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 239,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 7. 2013 16:26
12. 7. 2013 20:04
Anna Kocikova: Děkuji moc Aničko, přesně jak píšeš - improvizace na základě toho, co bylo doma a na co byla chuť (původně byl jiný plán)
12. 7. 2013 20:01
Líbí se mi,jak jsi hezky zaimprovizovalaMě by chutnalo
12. 7. 2013 19:15
Michaela Medkova: Doma jsem se naučila dělat ji tak, že na osmažené cibulce orestujeme vařené brambory a pak přidáme těstoviny - vlastně takové zbytkové jídlo. Skvělá je se šnytlíkem (pažitkou). Jak vidíš, dneska mi fantazie trochu ulítla Ale dobré to bylo
12. 7. 2013 19:13
spagetka: Děkuji moc, špagetko, souhlasím s tebou. Dnes zbyl i květák a bylo to moc dobré
12. 7. 2013 18:50
Já jsem nikdy nevěděla co to vlastně uhlířina je
12. 7. 2013 18:42
Uhlířina nikdy s ničím nezklame
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 31 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 33 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 44 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 46 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Víte nebo nevíte? Aneb 12 užitečných rad pro správné želírování
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Další recepty
Tématické fráze: co s květákem uhlířina recept květák recepty recepty zapečené brambory s květákem zapečené syrove brambory s květákem uhlířina z krup kroupy s kvetakem kroupy s kvetakem zapečené brambory kroupy se zelím uhlirina květák kroupy zbytkovy pekacek recept květák kroupy recept kroupy s květákem recepty recepty - uhlířina zapečné kroupy s květákem zapekane brambory s kvetakem recepty s květákem co dělat s květákem co delat z kvetakem vařené brambory s cibulkou zapečené s květákem
Suroviny: těstoviny, brambory, květák, olej, cibule, vejce, mléko, parmazán, sůl, pepř
Uhlířina zapečená s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDwr
7 názorů