Vývar z dvojího masa s játrovou rýží
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 362 kJ / 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,71 g |
Tuky | 20,90 g |
Vláknina | 17,61 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 32,11 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Játrovou rýži jsem dělala přes cedník na halušky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2013 00:12
23. 8. 2013 19:41
23. 8. 2013 19:26
23. 8. 2013 17:26
23. 8. 2013 15:54
23. 8. 2013 15:43
23. 8. 2013 15:34
23. 8. 2013 15:32
23. 8. 2013 15:27
23. 8. 2013 15:03
23. 8. 2013 15:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 32 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
honejsbubu uvařila před 32 sekundami
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 27 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 35 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 41 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jatrova ryze játrová rýže recept vývar s masovou rýží játrová rýže do polévky masová rýže do polévky cedník na játrovou rýži drubeží vývar s masovou rýží vývar s játrovou rýží drubezi vyvar s jatrovou ryzi cedník na játrovou rýži jatriva rxte jatrova ryze polevka masovy vyvar masovou s rýží zverinovy vyvar s jatrovou ryzi vepřový vývar s játrovou rýži maso s rýží hovězí s játrovou rýží co z vývarem z rýže vyvar s krutimi jatry polevka s jatrovou ryzi
Suroviny: krky krůtí, hlava králičí, žebra králičí, játra králičí, ledvinky králičí, koření nové koření, jalovec, pepř celý, bobkový list, rozmarýn, cibule, česnek, libeček, celer, mrkev, celer, petržel, pórek, sůl, játra drůbeží, česnek, sůl, vejce, strouhanka, mrkev, celer, petržel, pórek
Vývar z dvojího masa s játrovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoVR
11 názorů