Vepřová kolena pečená
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 893 kJ / 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,52 g |
Tuky | 0,96 g |
Vláknina | 21,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 37,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Šťáva se vsákne do zelí, takže je lépe podávat s chlebem. Když se zelí udělá zvlášť, tak to jde i s knedlíkem.
Zdroj: přišlo mi to mailem od kámoše.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2024 14:56
Dobré :)
27. 11. 2013 16:39
maria: OK, vložím jako nový recept
27. 11. 2013 16:18
D.deň. zizla, bola by som veľmi vďačná za recept.Treba údené koleno najprv variť a potom dopiecť s lečom? Alebo, ako na to? Hoci už mám svoje roky, stále varím "čojaviemčo". Občas to vyjde, občas má z toho radosť môj zverinec=kocúr a pes.
Vďaka, Maria
Vďaka, Maria
27. 11. 2013 08:47
maria: Zrovna v neděli jsem pekla uzené koleno na leču. V římském hrnci. Beru to jako běžné jídlo, takže mě nenapadlo to vyfotit a dát jako recept
26. 11. 2013 22:55
maria:...uzená kolena jsem myslím zatím jen vařil a to s "divokým kořením"(bobek, nové koření, pepř) v tak velkém hrnci aby bylo co nejmíň vody. Ale věřím tomu, že se dají po uvaření ještě pěkně opéct a třeba i s tím zelím
Když ochutnáš vývar, uvidíš jestli je potřeba koleno před pečením dosolit.
Když ochutnáš vývar, uvidíš jestli je potřeba koleno před pečením dosolit.
26. 11. 2013 21:34
Ahoj T.B., ešte raz sa ozývam, dajú sa takéto skvelé pečené kolenové pochúťky robiť aj z údených zvieracích končatín?
Ďakujjem za odpoveď a aj prípadný recept.
Maria
Ďakujjem za odpoveď a aj prípadný recept.
Maria
26. 11. 2013 20:29
Pán T.B., ospravedlňujem sa, váš recept som zrejme čítala blbo, lenže , keď počujem, alebo čítam kolená-samozrejme zvieracie, hneď mi napadnú údené. Takže ešte raz, sorry a keď kúpim čerstvé, váš recept vyskúšam a potom vám kúsok pošlem. Azda budú také skvelé, ako vaše.Všetko naj...Maria
26. 11. 2013 19:34
maria:...promiň ale já tam nemám napsané "uzená".
(2ks vepřová kolena přední - jako z předních nohou)
(2ks vepřová kolena přední - jako z předních nohou)
26. 11. 2013 15:00
Údené kolená bývajú obyčajne dosť slané, takže, keď ich ešte presolíme, budú konzumovateľné? Ja ich robím tak, že najprv koleno varím, asi hodinu, potom narežem kožu a pečiem. Samozrejme s kopou cesnaku a ďalších vhodných korenín. A mám dvojaký osoh-z vývaru urobím napr. fazuľovicu, hrachovú kašu a pod., no a mäsko s prílohami-ako komu chutí.Knedle, zemiaky, chlieb a samozrejme, niečo kyslé.
Ďakujem za odpoveď, Maria
Ďakujem za odpoveď, Maria
25. 11. 2013 22:01
25. 11. 2013 21:46
Také dělám, je to vynikající. Já podávám s knedlíkem.
25. 11. 2013 19:48
Jdu do kuchyně dostala jsem hlad ! Ale bodík,ještě stihnu přidat než mi bude plavat klávesnice.
25. 11. 2013 16:27
krása, chlape
25. 11. 2013 14:55
Tom Beyk:, máš pravdu, já to nezdravétaky miluji a maso vůbec mám ráda-holt masařka
25. 11. 2013 14:40
Bibinka:...to ti povím... tahle zdravá jídla já miluju
(jablka jsou někdy červivá - kolena nikdy )
(jablka jsou někdy červivá - kolena nikdy )
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 12 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 7 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 15 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 22 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Domácí kuřecí stripsy jako z KFC máte hotové hned: Hrníčkový recept na oblíbenou klasiku baví internet
Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů
Další recepty
Tématické fráze: vepřové koleno recept na vynikající pečená kolena pečené veprove koleno vepřové koleno přední vepřové koleno pečené se zelím veprova kolena pečené vepřové koleno na zelí pečené koleno na zelí pečená vepřová kolena pečené koleno se zelím pecene koleno vepřové pečené koleno pečené vepřové koleno recept pecená kolena přední vepřové koleno pečené kole vepřové koleno recepty vepřové koleno v římském hrnci přední kolena přední koleno recept
Suroviny: koleno vepřové, cibule, česnek, zelí kysané, sůl, kmín celý
Vepřová kolena pečená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y58n
17 názorů