Hovězí polévka - falešná želví
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 711 kJ / 2 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,36 g |
Tuky | 173,96 g |
Vláknina | 9,57 g |
Cholesterol | 1,47 g |
Sodík | 789 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 35,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
I v beletrii se najdou chutné recepty :)
Zdroj: Patrick Taylor - Doktore, teď to chce klid
Další moje recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2015 15:55
11. 9. 2015 14:35
zizala:
Vzpomněl jsem si zde na tento váš koment, když jsem se potkal s receptem na podobnou "předúpravu" cibule (která slouží především k obarvení vývaru)
Rcp psal patrně estét vašeho formátu a ta "na řezu spálená" (protože nic jiného to není) cibule byla kulantně nazvána ZAHNĚDLOU
No, na LABUŽNÍKOVI jsem to v rcp upravil, resp. doplnil...
Díky
18. 9. 2014 07:04
Opravuji - po důkladnějším přečtení Vašeho receptu raději zůstanu u toho svého. Představa cibule upečené tak, až je "na řezu spálená", se mi nelíbí
17. 9. 2014 22:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 26 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 54 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 56 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: falešna hovezi polevka želví maso hovězí polévka polevka z hovězí ohanky recept hovězí polévka falesni hovezi polevka falesna zelvi polevka z kureciho masa falešná želví polévka s kurecim oháňka polévka želví zelvi polevka z cukety želví řezy falešná želví polévka z ohánky recepty ladi hrusky zelvy z mleteho masa
Suroviny: cibule, máslo, olej olivový, oháňka hovězí, česnek, cibulka jarní, tymián, bobkový list, mouka hladká, voda, vývar kuřecí, rajče, sůl, pepř, kůra citronová, vejce, petrželka zelená, sherry
Hovězí polévka - falešná želví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v718
4 názory