Voňavý mazanec
Zlatavý nadýchaný mazanec se tradičně připravuje k snídani na velikonoční neděli. Jeho přípravu usnadní domácí pekárna, ve které připravíme těsto. Z něj vytvoříme dva mazance, které posypeme plátky mandlí a upečeme.
Suroviny pro 2 kusy
2 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 13 379 kJ / 3 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,96 g |
Tuky | 68,92 g |
Vláknina | 22,98 g |
Cholesterol | 479 mg |
Sodík | 655 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 548,89 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 4. 2021 15:06
24. 12. 2019 19:04
24. 12. 2019 13:17
24. 12. 2019 12:19
11. 12. 2015 09:38
18. 4. 2015 08:27
17. 4. 2015 20:21
17. 4. 2015 18:50
17. 4. 2015 16:51
Chtěla bych se zeptat, můžu místo sušeného mléka dát sušenou syrovátku a případně kolik ?
17. 4. 2015 12:49
17. 4. 2015 11:51
7. 4. 2015 21:23
7. 4. 2015 21:14
7. 4. 2015 21:02
7. 4. 2015 08:55
Letos (v sobotu) byla dobrá konstelace hvězd na pečení mazanců zato jsem vyklopila dva téměř roztrhané beránky ale i tak byly velikonoce krásné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 14 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 47 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: peceni mazance jak dlouho se peče mazanec mazanec ze sušeného droždí mazanec z hery jak dlouho péct mazanec pečení mazancu na kolik pect mazanec na kolik se pece mazanec mazanec sušené droždí jak dlouho peceme mazanec pečený mazanec jak dlouho peci mazanec jak dlouho se péče mazanec? jak péci mazanec mazanec se sušeného droždí recept na dobrý mazanec recept na mazanec z hery na kolik se pecou mazance kdy se pece mazanec mazanec recept
Suroviny: voda, mléko sušené, mléko sušené, tuk hera, žloutek, cukr vanilkový, šťáva citronová, kůra citronová, cukr, sůl, mouka hladká, droždí čerstvé, vejce, rozinky, mandle plátkové
Voňavý mazanec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VkEO
17 názorů