Švédská pytt i panna
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 419 kJ / 1 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,15 g |
Tuky | 92,74 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,09 g |
Sacharidy | 70,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud o svých dětech víte, že by je odradil pohled na syrový žloutek, doporučuji jim vše předem promíchat (vlastní zkušenost :-))Pytt i panna je bezvadný způsob, jak se elegantně zbavit zbytků a ještě si pochutnat na jednom ze švédských národních pokrmů.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2015 03:59
Dobrota oběd i tepla večeře.:-:-
20. 10. 2012 09:03
Právě jsem to vyzkoušel. Je to skvělé a doporučuji.
25. 3. 2009 09:19
Jen pro zajímavost, ve Švédsku se pytt i panna dělá jednodušejí pouze brambory, uzenina a cibule,peče se to v troubě, na to vše se udělá sazené vejce a podává se s červenou řepou. Pytt i pannu koupíte v každém švedském obchodě, jako mražený pokrm, tak samo jako švédské kuličky.
Jinak fotečky nádherné a pokrm moc dobrý. Ve Švédsku to bylo jedno z mých nejoblíbenějších jídel.
Jinak fotečky nádherné a pokrm moc dobrý. Ve Švédsku to bylo jedno z mých nejoblíbenějších jídel.
24. 3. 2009 22:59
Eli, to je nádherapokrm i fotky.....
24. 3. 2009 20:37
Vypadá to skvěle a nádherná fotka, Elizo. Záběr na ten žloutek je krásně oranžový
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 18 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 8 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 36 minutami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 1 hodinou
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 1 hodinou
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 1 hodinou
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 2 hodinami
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Ochutnejte nejlepší švestkové koláče. Poradíme, jak upéct oblíbený moučník plný sladkého ovoce a lahodné drobenky
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: pitipana pyttipanna recept pyttipanna švédská jídla pitipana recept švédské národní jídlo pitti panna pytipana nejoblíbenější bylinkou ve švédsku pitipanna švédské pokrmy pittipana kuřecí pitipana švédské pyttipanna kuřecí pyttipanna pytt-i-panna recept pitipana švédská pana svedska masa recept pyttipanna
Suroviny: maso pečené, maso uzené, brambory, cibule, máslo, olej, žloutek, kostka bylinková, pepř, sůl, bylinky zelené
Švédská pytt i panna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pggy
5 názorů