Jednoduchá a rychlá jihočeská zelňačka
Suroviny
Porce: cca 8
Nutriční hodnoty
Energie | 970 kJ / 232 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,69 g |
Tuky | 1,76 g |
Vláknina | 9,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 43,84 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2017 06:55
yanull: " schválně to někdy zkuste"...
30. 4. 2017 04:17
StandaCB: Už bylo odpovězeno, schválně to někdy zkuste, brambory vařené se zelím se mi zdají "křemčité". Dnes jsou už papiňáky jiné kvality, ale kdo má ještě ten starý, v něm se vůbec nedoporučuje vařit kysané zelí, to si s hliníkem opravdu nesedí.
28. 4. 2017 20:42
StandaCB:
Zemáky se sice uvaří, vo vnútri jsou měkké, ale avšak na povrchu jsou tužší, "gumovější"
No, jíst se to dá, ale já mám takovou neblahou zkušenost...
Zemáky se sice uvaří, vo vnútri jsou měkké, ale avšak na povrchu jsou tužší, "gumovější"
No, jíst se to dá, ale já mám takovou neblahou zkušenost...
28. 4. 2017 20:27
Lenunka: No, v papiňáku změkly docela dobře.
Ale předtím jsem tuto zelňačku mnohokrát vařil v normálním hrnci a nezdálo se mi, že by byly brambory (na kostičky, za 20 min) tvrdé...
Ale předtím jsem tuto zelňačku mnohokrát vařil v normálním hrnci a nezdálo se mi, že by byly brambory (na kostičky, za 20 min) tvrdé...
28. 4. 2017 20:18
protože brambory vařené se zelím dobře nezměknou, já vařím každé zvlášť
28. 4. 2017 19:22
yanull: A mohu prosím vědět proč?
28. 4. 2017 19:17
Z vlastní zkušenosti nedoporučuji vařit dohromady zelí a brambory. Nejlépe je vařit nejprve brambory a až jsou uvařené, pak teprve přidat zelí. Popřípadě brambory vařit zvlášť a pak je tam dodatečně vložit.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 21 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 23 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 11 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 21 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 2 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 3 hodinami
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 3 hodinami
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Jednoduché krémy na dorty zvládnou i začínající hospodyňky. Máme pro vás přehled základních krémů
Další recepty
Tématické fráze: rychla zelnacka zelnacka v papinaku juhoceska zelnacka zelňačka z papiňáku vařím dobre pravá zelňačka recept na jihočeskou zelňačku roudenske zelí recepty bezmasá zelnačka rychlá zelňačka z kysaného zelí recept na jednoduchou zelnacku jihočeská bila zelnačka bio zelňačka jičeská zelnacka jednoduchá zelňačka z kysaného zelí jednoduchou zelnačka jednoducha zelnacka s houbami pravá zelňačka videorecept jednoduchá zelnice normalni zelňačka
Suroviny: zelí kysané, smetana, brambory, česnek, kmín celý, bobkový list, koření nové koření, pepř čtyř barev, podravka, pažitka
Jednoduchá a rychlá jihočeská zelňačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Wn
7 názorů