Tuňáková pomazánka s olivami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 510 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,55 g |
Tuky | 59,23 g |
Vláknina | 0,54 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 828 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 5,89 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 9. 2020 20:20
8. 9. 2020 20:15
Líbí se mi ten tuňák ve vlastní šťávě, používám ho radši než v oleji, přikápla bych trochu citronové šťávy...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 9 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 12 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 22 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 25 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 50 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: tuňák ve vlastní šťávě, sýr žervé, olivy černé, majonéza, protlak rajčatový, hořčice dijonská, sůl, pepř
Tuňáková pomazánka s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKJ9
2 názory