Řecký salát podle Romana Vaňka
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 022 kJ / 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,95 g |
Tuky | 14,81 g |
Vláknina | 7,26 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 15,36 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 9. 2020 14:54
Vaňkovy recepty neznám,ale salát se mi líbí
20. 9. 2020 09:31
MamlajdaD:
20. 9. 2020 09:28
Eja57: Děkuji za komentář! Já jsem do salátu dávala balkán, fetu jsem neměla. Kvůli rozdílu ve struktuře jsem balánský sýr strouhala. Ale recept už je opravený.
20. 9. 2020 09:12
Mohu se zeptat, jak jsme přišli na to, že Roman Vaněk dává do řeckého salátu balkán a ne fetu? Rozdíl sice není velký, ale chutí a strukturou sýra je....Nechci vůbec rýpat, jen mě to zajímá...
20. 9. 2020 08:48
Jaromíra18: Děkuji za milý komentář, je to opravdu moc dobré!
20. 9. 2020 08:42
Vynikající dobrůtka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 9 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 12 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 37 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Suroviny: rajče, okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, olivy černé, cibule červená, sýr feta, pepř, koření oregáno, olej olivový, šťáva citronová
Řecký salát podle Romana Vaňka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmA9
6 názorů