Makrely pečené po řecku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 015 kJ / 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,53 g |
Tuky | 81,09 g |
Vláknina | 8,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 574 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 43,63 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 5. 2021 21:17
MamlajdaD: Měli jsme kočku, která milovala perník. Perníku dala přednost i před voňavým masem.
30. 9. 2020 20:24
Eja57: Děkuji za komentář! Opravdu jsem se s takovou kočičkou nikdy nesetkala, je to zajímavé, co všechno někdy zvířatům chutná! A že jsem pár kočiček také měla. A jedna byla opravdu vyjímečná, o té by se dala napsat přinejmenším povídka, ale jestli by jedla olivy, to jsem nezkoušela. U pejsků je hodně takových kteří běžně chroupou zeleninu, dokonce i česnek, můj poslední pejsek, tedy psí slečna, ta milovala i mandarinky, a na záhoně kradla jahody (a myslela, že jí nevidíme) atd, o tom by se toho dalo napsat hodně a každý by mohl něco přidat ze své zkušenosti. Možná by to chtělo založit nové vlákno v diskuzi a psát si tam zážitky se zvířátky.
30. 9. 2020 19:58
MamlajdaD: moje úplně obyčejná kočka evropská olivy taky milovala ( ale pouze zelené), ale nikdy by nevzala do úst nic, co jen vzdáleně vonělo rybou...
30. 9. 2020 19:40
MamlajdaD: Ano je to zvláštní rasa-všežrálekMisku s olivama nebo jendohubky nesmíme nechat bez dozoru,jinak máme smůlu
30. 9. 2020 18:29
Anna Kocikova: Děkuj
i za roztomilý komentář! Ale o tom, že by kocouři měli rádi olivy, to slyším poprvé! No to bude nějaká zvláštní rasa, ne? Opravdu mně to rozesmálo!
i za roztomilý komentář! Ale o tom, že by kocouři měli rádi olivy, to slyším poprvé! No to bude nějaká zvláštní rasa, ne? Opravdu mně to rozesmálo!
30. 9. 2020 17:58
Na olivách ujíždí i náš kocourRecept se mi líbí a určitě vyzkoušímDíky za něj
30. 9. 2020 16:51
MamlajdaD:Dekuji za pozdrav a zaroven ho predavam do Cech. Hezky den preji.
30. 9. 2020 10:12
Jaromíra18: Moc děkuji za tvůj komentář! Dělala jsem studenou verzi a bylo to moc dobré, přesto, že jsem tam zapoměla přidat to víno. Já mám sice víno v receptech ráda (pivo moc ne), ale chybička se vloudila. I tak to bylo opravdu dobré. A pokud máte rádi i olivy, tak můžu jen doporučit!
30. 9. 2020 10:03
hazel: Máš naprostou pravdu, že je to počeštěný výraz, převzatý z angličtiny, je to přesně jak píšeš. Ale tady v Česku už zdomácněl. Dovolím si ti poslat do Kanady srdečný pozdrav, jsi velice sympatická dáma, i tvoje recepty jsou moc pěkné!
30. 9. 2020 09:14
Moc pěkné a dobré, určitě udělám.
29. 9. 2020 23:46
MamlajdaD: Dekuji, asi je to poanklictena cestina ze, protoze" I like It" - "libi se me to ". Jinak ten recepis vypada uzasne. Vsichni jste zde velice dobri ,a temer vsechny recepisy se me moc libi. Hezky vecer preji.
29. 9. 2020 22:55
bofinka: No recept z mé hlavy není, ale je to zatraceně dobré! Ale kde nebo odkud jsem kdysi recept získala, to už nevím, nepoznačila jdem si to. Pokud máš kečup domácí, nebo kvalitní koupený, tak to nemá chybu. A jestli to přesně tak dělají i Řekové, to nevím, je možné, že je recept "počeštěný" pro naše chuťové zvyklosti. Miluji ryby, miluji olivy a moc jsem si pochutnala! Zkus a uvidíš.
29. 9. 2020 22:42
mika59: Dík za výpomoc!
29. 9. 2020 22:41
Ryby s kecupem a cukrem po recku . . . .dost nepravdepodobne
29. 9. 2020 22:40
hazel: Lajk je ten palec nahoře vedle receptu, na který když klikneš, tak dáváš receptu svůj hlas, že se ti recept líbí. Právě tomu se říká dát lajk, lajkovat. Lajkování je tedy dávání kladného hodnocení pomocí toho zvednutého palce nahoře vpravo vedle receptu. Snad jsem ti to dobře vysvětlila.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 51 minutami
Citrusový džem
Přidáno před 4 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 24 minutami
Báječná jatýrka na slanině
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 1 hodinou
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 2 hodinami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 3 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: makrela, citron, cibule, kečup sladký, sůl, víno červené, cukr, olivy zelené, olivy černé, olej
Makrely pečené po řecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Qml
19 názorů