Králičí soté s olivami, hořčicí a tymiánem podle Karolíny
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 244 kJ / 1 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,78 g |
Tuky | 73,86 g |
Vláknina | 5,12 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 946 mg |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 22,87 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2022 08:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 17 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 50 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak správně uvařit těstoviny al dente
Další recepty
Suroviny: maso králičí, cibule šalotka, česnek, olej olivový, sůl, pepř mletý, hořčice francouzská, víno bílé suché, tymián, olivy, rajče sušené v oleji, smetana ke šlehání
Králičí soté s olivami, hořčicí a tymiánem podle Karolíny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JGV9
1 názor