Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Hledáte nový bezmasý recept na nedělní oběd pro rodinu? Vyzkoušejte jednoduché gnocchi s lahodnou brokolicí, nivou a jemnou smetanou. Překvapte své blízké výborným jídlem, které si jistě najde místo ve vašem jídelníčku.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 575 kJ / 1 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,27 g |
Tuky | 78,06 g |
Vláknina | 24,46 g |
Cholesterol | 189 mg |
Sodík | 4,33 g |
Sůl | 10,70 g |
Sacharidy | 193,27 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Brokolici lze také uvařit ve vodě, pode toho, na co jste zvyklí. V okamžiku, kdy se voda začne vařit, osolte ji jednou lžičkou soli. Přidejte nejprve okrájený a pokrájený košťál a samotné vařte 3 minuty. Teprve poté vařte i růžičky, pokračujte ve varu další 3 minuty.
Poměry surovin lze libovolně upravovat dle vašich preferencí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 1. 2023 09:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 11 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 39 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 41 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak vařit brokolici, mrkev a další zeleninu, aby si zachovala pěknou barvu
Další recepty
Suroviny: gnocchi, brokolice, sýr niva, smetana zakysaná, česnek, olej, sůl
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY7wg
1 názor